Stoere en stijlvolle herentassen

Stoere en stijlvolle herentassen

Hoewel tassen vaak nog als vrouwen accessoire gezien worden, zie je ook steeds meer tassen die speciaal voor heren worden gemaakt. Dit past goed binnen de trend waarin mannen steeds meer aandacht besteden aan hun uiterlijk en hun kleding. Daar passen geen ouderwetse overvolle broekzakken meer bij, waardoor een tas ook voor een man een heel handig item wordt.

Een herentas moet natuurlijk passen bij de stijl en de kleding van een man. Tassen zijn, net als kleding, heel anders voor vrouwen. Herentassen kenmerken zich door strakke en eenvoudige ontwerpen, rechte lijnen en door het gebruik van stoere materialen en kleuren. Vooral leer wordt veel gebruikt, soms in combinatie met stoere metalen details zoals gespen. Herentassen bestaan van klein tot groot en van stoer tot zakelijk.

Voor sommige mannen is een tas handig om wat kleine spulletjes in te doen die je vroeger in je broekzak zou stoppen. Dan hoef je natuurlijk niet direct een grote schoudertas aan te schaffen. Voor de dagelijkse spullen bestaan handige, kleine herentassen die je bijvoorbeeld als polstas of schoudertas kunt dragen. Doordat voor deze herentasjes veel gebruik wordt gemaakt van mooi leer in donkere kleuren en ze vaak een strak en simpel design hebben, kun je hiermee als man zowel stijlvol als stoer over straat.

Voor iets meer ruimte is een schoudertas of messenger bag voor heren een betere keus. Deze bieden genoeg ruimte voor bijvoorbeeld lunch, een schrift, boek of tablet. Dat is handig voor als je een afspraak hebt buiten de deur, maar ook voor gebruik voor een studie of een baan.

Als je een herentas gebruikt voor je werk, moet je rekening houden met de stijl van je tas. Bij een hoge functie op kantoor is het bijvoorbeeld verstandig om een simpele tas te kiezen die goed staat bij een pak. Daar passen over het algemeen geen gespen bij. Meestal is dan een heren aktetas een goede geschikte keus. Een aktetas staat netjes en is daarnaast heel praktisch om documenten en een laptop of tablet veilig in mee te nemen. Bedenk van tevoren waar je je tas voor nodig hebt en je zult jarenlang plezier hebben van jouw perfecte herentas!

herentassen, tassen, fashion, mode, kleding, accessoires
Lees alles over Tassen
Evelien
Bron: Permalink

Andere artikelen

Het is helemaal hip tegenwoordig, het online daten. Een leuke date scoor je zo gemakkelijk via het i... [...]
Voor de stevige zweters onder ons is een shirt vinden dat zweetgeur en zweetplekken voorkomt hetzelf... [...]
Stalen kozijnen zijn op het moment een ware woontrend en komen steeds vaker terug in zowel het inter... [...]
Langzaam maar zeker is zonne-energie het goedkoopste en minst vervuilende alternatief voor fossiele ... [...]
Als man vind je onder andere de auto waarin je rijdt erg belangrijk. Het liefst een mooie sportieve ... [...]